pantoffels kun je vinden in alle soorten en maten. Je hebt goedkope en luxe sloffen. Het verschil zit niet alleen in de prijs, maar ook in de duurzaamheid, in de kwaliteit en het draagcomfort. Het zijn huisschoenen die erg populair zijn wanneer het buiten erg guur is. Deze schoenen zijn zacht en flexibel. Ze houden je voeten warm.

 Pantoffels

Soorten sloffen

Dierensloffen

Deze sloffen zijn warm en zacht. Ze zijn gemaakt van zachte stoffen in de vorm van een dier. Door hun vorm zijn ze niet altijd even praktisch.

Zweedse muilen

Deze sloffen hebben stevige zolen. Deze sloffen kun je behalve in huis ook buiten het huis dragen. Ze zijn zwaar en te stug.

Muilen

Deze sloffen hebben een muilvorm. Hierbij zijn de hielen niet bedekt met stof. Deze sloffen houden je voeten minder warm omdat de hielen niet bedekt worden. Je kunt deze sloffen makkelijk aan trekken.

Klompen sloffen

Deze sloffen zijn van superzacht materiaal gemaakt. Ze hebben de vorm van oud Hollandse klompen.

Mocassins sloffen

Deze sloffen zijn van wol gemaakt. Ze kunnen een zachte of een harde zool hebben.

Hoge sloffen

Deze sloffen zijn best fors, heel warm en comfortabel. Het zijn een soort Uggs voor in huis.

Leren sloffen

Deze sloffen zijn sterker dan stoffen sloffen. Ze zien er wat stoerder uit. Je hebt ze met harde en met zachte zool. Ze worden omschreven als instappers voor in huis.

Spaanse sloffen

Deze sloffen hebben dunne en zachte zolen. De buitenkant is van stof en de binnenkant is van kunstwol of wol. Het zijn lichte en zachte stoffen die je voeten warm houden.

Senioren sloffen

De kenmerken van senioren sloffen zijn dat de zolen uitneembaar zijn. Ze zijn voorzien van een anti slip zool. Ze zijn wasbaar. De sloffen sluiten net over het enkel aan. Ze zijn makkelijk te sluiten met een klittenband en hebben een wijde instap.