Rechten zijn voor veel mensen een lastige kwestie om zich mee bezig te houden. Of het nou gaat om een basis kwestie of een juridisch complex vraagstuk. Hierbij kunnen ze vaak een goed advies gebruiken. Een juridisch bureau kan hierbij de juiste ondersteuning bieden. Om goed vindbaar te zijn voor de mensen is het voor een juridisch bureau belangrijk om zichzelf goed online te profileren. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door gebruik te maken van social media, zoals bijvoorbeeld Facebook. Hierop kunnen ze bijvoorbeeld mensen informeren over de basisrechten die ze hebben of over inloopspreekuren.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor een juridisch bureau?

Facebook is een is een social media platform waar bijna iedereen wel bekend mee is. Jong en oud maken er gebruik van. Het is een platform at gemakkelijk is om te gebruiken. Facebook kan gebruik worden om foto’s, filmpjes of teksten te plaatsen. Hier kunnen mensen vervolgens weer gemakkelijk op reageren, deze liken of delen. Wanneer veel mensen dit doen zal het bericht zo veel mogelijk mensen bereiken. Een juridisch bureau kan facebook bijvoorbeeld vooral op een laagdrempelige manier voor informatieve doeleinden gebruiken. Als juridisch bureau kan er op Facebook bijvoorbeeld geplaatst worden over verschillende basisrechten die voor iedereen gelden op deze manier zullen mensen het bureau sneller benaderen wat kan leiden tot meer klanten.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van mensen die het juridische bureau zijn tegengekomen op facebook. Dit kan bijvoorbeeld over specifieke vragen gaan of over basis vragen. Wanneer het gaat om een specifieke vraag zullen de chatspecialisten de situatie goed uitvragen en deze doorzetten naar de juridisch specialist. Op deze manier zullen de klanten altijd op een goede manier geholpen kunnen worden. Chatkracht staat 7 dagen per week 72 uur voor u klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via de live chat om de mogelijkheden te bespreken.