Bomen zijn zeer belangrijk voor ons klimaat en dus is het van groot belang dat de bomen goed onderhouden en verzorgd worden. Er staan zo’n 160 miljoen bomen in Nederland die bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor alle inwoners. Veel bomen in de natuur gaan hun eigen gang, maar er zijn ook bomen die geplaatst worden in intensief benut land, zoals in de stad en in grote woonwijken. Het is dan belangrijk dat deze bomen goed onderhouden worden. Boomverzorging laten uitbesteden door een professioneel en ervaren bedrijf? Dat is goed mogelijk!

Idverde zorgt voor periodiek boomonderhoud waardoor een veilige leefomgeving gewaarborgd blijft. Bomen moeten zo min mogelijk voor overlast of onveilige situaties zorgen. Daarom is onderhoud van groot belang: hiermee wordt de boom goed verzorgd, maar wordt er ook op het juiste moment gesnoeid. Zo kunnen mogelijke gevaarlijke situaties worden vermeden.

Boomverzorging: voor nu en voor de toekomst

Bij de verzorging van bomen wordt niet alleen gekeken naar de veiligheid, maar ook naar toekomstbestendigheid, duurzaamheid en diversiteit. Deze begrippen zijn ook op het gebied van boomverzorging enorm actueel. Daarom zijn goed beheer en periodieke verzorging van groot belang. Goed onderhouden bomen gaan langer mee en dragen bij aan een duurzame omgeving. Je kunt nieuw groen planten, maar bestaand groen goed verzorgen is ook een vorm van investeren in groen. Investeer in bestaande bomen en draag bij aan een gezonde en veilige leefomgeving bij jou in de buurt, met behulp van professionele boomverzorging van Idverde.