Is er een kindje op komst? Dan ben je vast druk bezig met alle voorbereidingen die daarbij komen kijken. Zo ook het creëren van de leukste babykamer natuurlijk! Vind je het lastig om te bedenken hoe jij de kinderkamer leuk kan aankleden? In deze blog geven we je een aantal tips hoe jij ervoor kan zorgen dat je een super leuke babykamer krijgt. En geen zorgen, niet alle tips nemen evenveel tijd in beslag!

Aankleedkussenhoes

Voor alle ouders die het ontzettend druk hebben en niet te veel tijd willen steken in het klussen in de babykamer is dit een goede tip. Schaf een ontzettend leuk aankleedkussenhoes aan. Bij veel gezinnen ligt het aankleedkussen op de commode midden in de kamer en valt dus erg op. Wanneer je hier een leuke hoes omheen doet, fleurt dit gelijk de kamer op! Op www.koeka.com vind je een groot aanbod aankleedkussenhoezen waarmee je op een simpele manier de babykamer kan pimpen!

Nieuw behang

Voor de ouders met wat meer tijd is het een idee om een muur van de kamer te behangen. Behang kan namelijk net wat meer sfeer toevoegen aan een kamer dan enkel verf. Zo zijn er tegenwoordig allerlei verschillende patronen behang. Een behang met dierenprint kan bijvoorbeeld erg leuk zijn voor als je de kamer een jungle thema wil geven. Met behang kan je alle kanten op!

Accessoires

Tot slot is het natuurlijk erg leuk om wat accessoires toe te voegen. Met accessoires kan je ook gelijk de kamer wat persoonlijker maken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld foto’s op te hangen of het geboortekaartje een centrale plek te geven. Verder kan je de kamer natuurlijk opvullen met knuffels, boekjes, etc. Genoeg opties in ieder geval!