Als nieuwe ouder vraagt u zich misschien af wat voor kleding uw baby nodig zal hebben. Hoewel elke baby anders is, zijn er een aantal essentiële items die elke pasgeboren garderobe zou moeten hebben. Hier zijn 10 must-have items voor de garderobe van uw baby:

1. Onesies

Onesies zijn eendelige rompertjes die perfect zijn om onder kleding te dragen of om in te slapen. Ze komen in een verscheidenheid van kleuren en patronen, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw kleintje.

2. Slapers

Slapers zijn comfortabele, warme pyjama’s die uw baby helpen de hele nacht door te slapen. Zoek naar pyjama’s met voetjes om de voetjes van uw baby warm te houden.

3. Mutsjes

Een een mutsje is essentieel om het hoofdje van uw baby te beschermen tegen de zon of het koude weer. Kies een mutsje dat de oren van uw baby bedekt en een rand heeft om het gezichtje te beschermen.

4. Wanten

Wanten houden de handjes van uw baby warm en helpen voorkomen dat hij in zijn gezichtje krabt. Kies wanten met een riempje om ze op hun plaats te houden.

5. Sokken

Sokken houden de voetjes van uw baby warm en helpen uitglijden voorkomen. Kies sokjes met gripkussentjes aan de onderkant om vallen te voorkomen.

6. Tops

Tops zijn er in verschillende stijlen, waaronder met lange mouwen, korte mouwen en tanktops. Kies topjes die comfortabel zijn en gemakkelijk aan te trekken.

7. Ondergoed

Ondergoed omvat broeken, shorts en rokken. Kies een broek die comfortabel zit en gemakkelijk aan en uit te trekken is.

8. Eendelige outfits

Eendelige outfits zijn ideaal voor pasgeborenen omdat ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Kijk voor outfits met drukknopen of ritsen om snel te kunnen wisselen.

9. Bovenkleding

Onder bovenkleding vallen jassen, mantels en regenkleding. Kies bovenkleding die gemakkelijk aan en uit te trekken is, zodat u uw baby snel in en uit het autostoeltje of de wandelwagen kunt halen.

10. Schoenen

Schoenen beschermen de voetjes van uw baby tegen de elementen en helpen ze warm te blijven. Kies schoenen die comfortabel zijn en gemakkelijk aan en uit te trekken. Zoek schoenen met klittenband of drukknopen om ze op hun plaats te houden.