Nood aan iets nieuws voor nichtje
Onlangs had ik iets nieuws nodig om te kopen voor mijn nichtje. Ik wilde haar wel speelgoed geven, maar ik wist niet goed wat ik moest geven. Het mocht wel eens wat anders zijn dan een Barbie, of een babypop, Lego en dergelijke. Ik wilde iets waarmee ze ook zowel buiten als binnen zou kunnen spelen. Ik wilde dat ze er ook echt iets mee kon doen, echt spelen ook. Een computerspel was dus ook iets dat ik niet zocht. Ik ben dit dus gaan opzoeken op het internet. Hier kwam ik dan uit op een keukentje. Ik zocht dan verder op het zoekwoord speelgoed keukentje hout en vond daar wat ik zocht.

logo

Mijn ervaringen hiermee
Ik moet zeggen dat ik zeer blij ben met het houten keukentje. Mijn nichtje is er ook zeer blij mee gelukkig. Ze speelt er heel graag mee. Dit was onze grootste angst: dat wij het wel leuk zouden vinden, maar zij niet echt. Maar dit was gelukkig niet het geval! We zijn zeer blij dat we voor dit houten keukentje gekozen hebben voor mijn nichtje en raden het dan ook anderen zeker aan wanneer ze op zoek zijn naar een cadeau.