Steeds meer huishoudens worden versierd met persoonlijke foto’s. Kijk maar eens rond in jouw woonkamer en je zult ongetwijfeld zien dat er meer foto’s uitgestald zijn dan je dacht. Waarom zou je er niet voor kiezen om al deze foto’s in één fotocollage op aluminium te printen?

logo_wiki

De hoogste kwaliteit
Bij Wikiprints kun je een collage laten maken op egaal aluminium, waardoor je geen onvolkomenheden op jouw print ziet. Zo komen je foto’s het beste tot hun recht. Door jouw aangeleverde afbeeldingen grondig te controleren en je collage op de beste chromaluxe platen te laten printen kan Wikiprints jou de hoogste kwaliteit garanderen.

Ondanks dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit leveren, zijn de producten zeer betaalbaar. Als je moeite hebt met het samenstellen van je collage, neem dan contact op met Wikiprints. Samen kun je dan tot het ideale ontwerp komen. Wil je wel een collage, maar heb je nog geen foto’s die geschikt zijn voor een collage? Neem ook dan contact op met Wikiprits. In de bibliotheek kun je altijd wel foto’s vinden die aan jouw verwachtingen voldoen.