Omdat ik opzoek was naar een kinderopvang in de centrum van Dordrecht, typte ik op internet kinderopvang Dordrecht centrum in. Zo kwam ik al snel op de website terecht van Kinderdagverblijf Happy 4 Kids. Deze opvang leek mij de juiste te zijn voor mijn kind. Omdat deze kinderopvang de enige flexibele opvang is, en ik alleen in de ochtend werk, was dit de ideale oplossing voor mij. Daarom heb ik een afspraak gemaakt met deze kinderopvang in Dordrecht centrum, om een rondleiding te krijgen. Op de dag van mijn afspraak, werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker van deze onderneming. Zij liet mij alles zien en legde goed uit hoe de dagindeling is bij hen. Hier was ik erg enthousiast over en besloot om mijn kind in te schrijven. Al snel kon zij terecht bij de kinderopvang. 

logo2

Mijn kind erg tevreden en ik natuurlijk ook

Mijn kind gaat met veel plezier naar de kinderopvang in Dordrecht centrum, oftewel Kinderopvang Happy 4 Kids. Als ik haar wegbrengt om zelf te gaan werken, begint zij meteen te lachen en wilt zij meteen spelen. Dit doet mij altijd weer goed om te zien, zo weet ik dat zij het erg naar haar zin heeft bij de kinderopvang.