Ga ook eens mediteren! Het klinkt wellicht bekend in de oren, maar jou lichaam en geest hebben ook eens rust nodig toch?

slide16

Ikzelf ben erg druk, echter kan ik er ook van genieten als ik rust in mijn lichaam heb. Nu dat ik van de week een leuk bericht had gelezen over mensen die meditatie uitvoeren werd ik nieuwsgierig.  Is het zo lastig om uit te voeren of kan een ieder dit zomaar even doen? Ik was geinteresseerd geworden waardoor ik op het internet ben gaan zoeken hoe dat ik moest mediteren. Dit leidde mij dan ook vrij snel naar de website van Transcendente Meditatie. Hun bieden de kennis en ervaring aan om een ieder aan de meditatie te krijgen. Ikzelf wist dat ik niet stil kan zitten om tot rust te komen. Echter heb ik er wel voor gekozen om mij hier in te schrijven en te kijken in hoeverre ik het vol ga houden. De eerste les heb ik van de week gehad en moet zeggen dat het mij gelukt is om een geheel uur te relaxen en tot rust te komen. Mijn rust heb ik in ieder geval weten te vinden!