Dit bedrijf doet inkoop oud goud.

Nu heb ik het over Goldrush, dit bedrijf koop edelmetalen in zoals zilver en platina van zowel bedrijven als particulieren.

inkoop oud goudDit bedrijf werd mij aangeraden door een kennis toen ik vertelde dat ik veel oude sieraden en munten thuis heb liggen. Veel sieraden draag ik niet meer en de munten liggen ook maar op zolder. Het leek mij een goed plan om de sieraden en munten te verkopen, ook was ik benieuwd naar de prijs wat ik ervoor zou krijgen.

Ik belde het bedrijf en vroeg om een afspraak en een inschatting, door de schatting werd ik enthousiast. Ik kon direct langskomen en deed dat ook. Ik werd open ontvangen en liet meteen mijn collectie zien. Ook het bedrijf werd enthousiast en had niet verwacht dat de kwaliteit nog zo goed was en bleek de waarde erg hoog te liggen.

De prijs vond ik erg passend en ik ging akkoord, door de snelle en professionele service kon ik het geld meteen contant krijgen en is alles netjes afgehandeld.