Wij zijn druk op zoek naar legionella beheer! Althans, wij willen een bedrijf zien te vinden die dit voor ons kan realiseren. Dit heeft te maken met het feit dat wij graag een zwembad willen openen. Hier zitten uiteraard diverse regels aan verbonden alvorens je de deur mag openen. Zodoende zij wij op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Het liefst wilde ik een bedrijf zien te vinden die ons hiermee kan helpen. Al moet ik zeggen dat ik niet zeker weet of dat dit uberhaupt mogelijk is.

Biobeheer_Binnenmilieu

Snel gevonden

Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van biobeheer.nl. Dit bedrijf heeft diverse mogelijkheden om ervoor te zorgen dat deze bacterie geen kans krijgt. Perfect! Al helemaal nadat ik de kosten had gezien wat dit bedrijf hanteert was ik verkocht. Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt zodat alle ins en outs worden besproken. Zowel voor dit bedrijf als voor onszelf wordt alles duidelijk. Gelukkig hadden wij de locatie al vrij snel gevonden en konden wij hiermee naar de gemeente! En dat dankzij de goede service van biobeheer.nl.