Kalm kinder verzwaringsdeken

Kinderen zijn de hele dag door erg actief en ze maken veel mee. Al het spelen en het leren maakt het lichaam moe, en een goede nachtrust is voor zowel hun fysieke als mentale gezondheid erg belangrijk. Slaap is voor kinderen het rust moment dat zij echt nodig hebben. Ze groeien, spelen, leren, lachen en rennen de hele dag in de rondte, aan het eind van de dag moeten ze dus ook heerlijk kunnen slapen. Hoe kan je dan zorgen voor de beste nachtrust voor je kind? Wij hebben het voor je uitgezocht. Ben je benieuwd hiernaar? Lees dan snel verder hieronder. 

Kinderen en hun bedtijd 

Een van de meest belangrijke dingen voor kinderen als ze nog klein zijn is regelmaat. Hier hoort dan ook een goede regelmatige nachtrust bij, kinderen vinden het dan ook fijn wanneer ze elke nacht ongeveer even lang slapen. Kinderen slapen vaak ook langer dan volwassenen, dit is dan ook echt omdat hun lichaam het simpelweg nog nodig heeft. Doe kinderen daarom ook niet te laat en niet te vroeg naar bed, en wanneer ze nog behoefte hebben aan een middagslaapje laat hen dit dan ook lekker doen. Zo kunnen ze fijn doorgaan met groeien, spelen en leren. 

Moeilijk slapende kinderen 

Sommige kinderen liggen lang wakker voordat ze gaan slapen, ze ervaren dan ook erg veel prikkels overdag en soms kunnen ze dit niet goed verwerken. Een Kalm Kinder verzwaringsdeken kan hier goed bij helpen. De deken vormt zich naar het lichaam van het kind en het voelt als een soort comfortabele knuffel. Hierdoor ontspant het zenuwstelsel en gaat de ontspan-modus bij hen aan. Zo kunnen ze niet alleen sneller maar ook dieper in slaap vallen. Zo kan jouw kind heerlijk slapen, en dat betekend dat jij ook weer heerlijk kan slapen.