leren jas

leren jas
Beste aankoop van het seizoen!

Hebben jullie wel eens een rode leren jas heren gezien? Een aantal maanden geleden zag ik eens een artiest die ook een rode leren jas voor heren aan had, maar daarvan kwam ik er al snel achter dat die rustig 600 tot 700 euro had gekost. Het is natuurlijk niet voor niets een artiest he. Ook andere mensen willen natuurlijk een zo’n item, dus ik wist dat ik die vast wel goedkoper zou kunnen vinden. Online ben ik gaan zoeken naar leren jassen voor heren en al snel kwam ik op een webshop terecht waar zij echt leer verkopen voor zowel vrouwen als mannen. Het grootste voordeel was nog wel dat zij zeer betaalbare modellen aanbieden! Geen honderden euro’s, maar gewoon gangbare prijzen voor een leren jas.

Uiteindelijk kon ik niet kiezen en daarom heb ik een bruine en een rode leren jas voor mijn man gekocht, zo kan mijn man kiezen wanneer hij de een of juist de ander aantrekt. Voor mijzelf heb ik een korte zwarte uitvoering gekocht. Daar ben ik nu ook heel blij mee! Het is echt een mooie aanvulling van de kledingkast en mijn stijl is zo helemaal af.