Al jaren hebben wij een mooie papegaai, genaamd Chicco. Omdat Chicco de laatste jaren flink is gegroeid en vaker binnen dan buiten zijn kooi wilt verblijven zijn wij genoodzaakt om een andere papegaaienkooi kopen. Een kooi waar onze papegaai makkelijk inpast en waar hij ook in blijft zitten. Omdat wij vaak van huis zijn is het een fijner idee dat wij onze papegaai gewoon in zijn kooi kunnen opsluiten en niet rond in de kamer te laten vliegen. Inmiddels hebben wij op de site van Dierenfestijn.nl een zeer mooi en wat belangrijker is een grote kooi gezien, deze papegaaienkooi willen wij kopen. papegaaienkooi kopen

Zeer mooie kooi

Onze papegaai is dik tevreden over zijn nieuwe kooi. Zonder problemen gaat deze in zijn kooi wanneer wij weg moeten. Soms is het zelfs zo dat onze papegaai er niet uit wilt, omdat hij zijn speeltjes in de kooi leuker vindt. Wij zij dik tevreden over de mogelijkheid om online je spullen voor de huisdieren te kunnen kopen. Niet alleen kan je bij Dierenfestijn.nl kooien kopen maar ook vogelvoer en ander voor voor elk dier. Zo kan je hier terecht voor spullen en eten voor de volgende dieren:

  • honden
  • katten
  • vogels
  • reptielen
  • knaagdieren
  • vissen

papegaaienkooi kopen

Keuze genoeg en waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een groot voordeel is dat je niet meer naar een meestal drukke winkel hoeft te gaan. Wanneer je een bestelling voor 23.00 uur besteld dan wordt het de volgende dag al aan huis gebracht. En bestellingen boven de €24,95 worden dan ook nog eens gratis thuis bezorgd.