Een online marketing bureau Eindhoven? Nog niet eerder gezien, totdat het punt is gekomen dat ik het zelf nodig heb. Dan pas kom je erachter dat er voldoende bedrijven te vinden zijn die je hiermee kunnen helpen. Mijn website heb ik voor een paar jaar terug gemaakt. Hier ben ik wat dat betreft nog steeds onwijs trots op. Echter baal ik als een stekker aangezien er weinig tot geen klanten op komen. Hierdoor ben ik toen die tijd op het internet gaan zoeken naar externe hulp. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse bedrijven gezien en ben ik bij Websitepromotor blijven hangen.

websitepromotor-logo

Goede service

Aangezien ik deze website had gelezen wilde ik hier maar al te graag een afspraak maken. Hopelijk kunnen zij mijn website bekijken en zien wat hieraan scheelt. Al vrij snel werd het duidelijk dat ik niet op de juiste manier linkbuilding uitvoer. Al moet ik zeggen dat ik geen andere manier weet. Hierdoor heb ik er dan ook voor gekozen om dit bedrijf in te schakelen zodat zij voor mij aan de slag gaan met de website. Mij zul je dan ook niet meer horen klagen!