Ben jij ook toe aan een welverdiende vakantie? Heb jij zin om even helemaal niets te moeten en alleen maar te ontspannen? Kijk dan eens op de site van Vakantieanders. Zij hebben vakantie eenouders waar de kinderen en de ouders zeker van zullen genieten!

Veel mogelijkheden

Op de site van Vakantieanders kan je verschillende vakanties voor alleenstaande ouders vinden. Er is vast ook een vakantie te vinden die bij jou en jouw kinderen past. Ik heb gekozen voor de camping in de Belgische Ardennen. Wij hebben zelf een caravan, dus die hebben wij meegenomen, maar als je zelf niets hebt, kan je ook een pipowagen of tipi huren. Deze keuze voor deze vakantie was de beste keuze die ik had kunnen maken. Vanaf het moment dat wij op de camping aankwamen, gingen mijn kinderen spelen. Er was zo veel te doen voor hen. Als zij wilden konden ze mee doen met het speciale kinderprogramma, maar als zij gewoon met vriendjes wilden spelen, kon dat ook. Omdat zij het zo naar hun zin hadden, was het voor mij ook leuk. Ik had tijd voor mezelf en dat heb ik thuis niet zo veel. Het was echt een perfecte vakantie waarin niets moest, maar alles mocht! Volgend jaar gaan we zeker weer!