bistro le steak

Wilt u uit eten in Nijmegen? Dan is Bistro Le Steak een goede optie. Bij Bistro Le Steak heeft u de keuze uit een lekker stuk vlees of een heerlijk visgerecht. Naast de seizoengerechten zijn er ook diverse andere keuzes op de menukaart. Zo is er een ruime keuze voor de vegetariërs en er is ook aan de kinderen gedacht. Voor de kinderen is er een speciaal menu met onder andere een kleine tomatensoep of een mini biefstuk. Het menu van Bistro Le Steak is seizoensgebonden, zo heb je asperges, mosselen en wildgerechten. Buiten de seizoengerechten is er nog zeer veel keuze, want er is nog een menukaart ter grootte van een krant aan heerlijke gerechten over.

Uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen voor een zachte prijs

Bistro Le-Steak is gelegen aan de Zevenheuvelenweg 81 te Berg en Dal. Dit is niet alleen een aanrader vanwege het heerlijke eten dat Bistro Le-Steak presenteert. Het restaurant biedt namelijk ook een gezellige, moderne maar romantische sfeer. Zowel binnen als op het ruime terras kunt u ontspannen en genieten van het eten. Uw auto kunt u gemakkelijk en gratis naast het restaurant kwijt. Het personeel is erg gastvrij en levert uitstekende service. Bistro Le Steak bestaat al 12 jaar en zij weten zich nog altijd te onderscheiden doordat zij altijd voor verrassende smaken zorgen.

Het keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Dit proeft u ook terug in de smaak. Als u liever een avond thuisblijft, maar toch heerlijk wilt eten dan is het ook mogelijk om het eten van Bistro Le Steak te laten bezorgen. Dit kan als u in omgeving van Berg en Dal woont. Ook is het mogelijk om de gerechten af te halen in het restaurant.

Biefstuk