Ik heb een groot deel van de financiële administratie laten uitbesteden aan het accountantskantoor Veldhoven. Dit bevalt mij erg goed, ze werken hard en maken goede beslissingen. Altijd precies op tijd hebben ze alles af wat nodig is. Dat vind ik erg netjes. Ik vind het fijn als je op mensen kan vertrouwen, al snap ik wel dat deadlines soms niet gehaald kan worden, maar goede communicatie daarover is cruciaal. Ik heb nu al weer een vijfde onderneming en het is echt hard werken. Maar ik geniet er elke dag nog van, het is fijn om te weten dat alles goed loopt. In het begin heb ik een flinke tegenslag gehad, maar ik moet zeggen dat ik daar alleen maar enorm van geleerd heb, dus dat is ook fijn.

logocastelijnsswaans

Goede hulp

Je kan denken dat je na zo’n tegenslag maar moet stoppen, maar ik had echt het ultieme vertrouwen dat ik meer kon dan dat. Ik ben daar dus mee doorgegaan en het is echt fantastisch wat er dan gebeurd, je komt opeens tegenover zoveel mogelijkheden te staan, ik wist niet wat ik meemaakte, door steeds meer vertrouwen in jezelf te krijgen, kan je ook beter en helder beslissingen maken.