vacature heftruckchauffeur rotterdam

Wil je graag aan de slag als heftruckchauffeur en heb je een interessant vacature gevonden? Dan wil je hier natuurlijk op gaan solliciteren. Maar waar moet je dan precies op letten? In dit artikel geven we je een aantal sollicitatietips voor een vacature heftruckchauffeur Rotterdam.

Tip 1: Laat het weten als je een heftruck rijbewijs hebt

Als je al een heftruck rijbewijs hebt, is dat een pré voor bedrijven die op zoek zijn naar een heftruckchauffeur. Vermeld dit dan ook zeker op je CV. Heb je nog geen heftruck rijbewijs? Dan kun je natuurlijk ook solliciteren en maak je even goed ook wel kans op de baan.

vacature heftruckchauffeur rotterdam

Tip 2: Stuur altijd een persoonlijke motivatie mee

Als je veel aan het solliciteren bent, heb je er misschien niet zo’n zin in om steeds een nieuwe persoonlijke motivatie te schrijven. Toch is het wel aan te raden om dit te doen, omdat de kans dan veel groter is dat je wordt uitgekozen. Soms wordt er niet eens gekeken naar sollicitaties waaraan geen motivatie is toegevoegd.

Zorg er dus voor dat je voor elke sollicitatie een persoonlijke motivatie schrijft en meestuurt. Leg hierin uit waarom je graag aan de slag gaat als heftruckchauffeur en waarom je bij het bedrijf in kwestie wilt werken.