Sinds kort ben ik leidinggevende geworden binnen het bedrijf. Wij als restaurant zijnde blijven dagelijks druk in de weer om het zo goed mogelijk te regelen. Doordat ik druk aan het zoeken ben geweest naar een manier om de gasten het geheel naar wens te maken hoopte ik een Parasol horeca zien te vinden. Door goed te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Hier is het mogelijk om een goede parasol te bestellen welke vervolgens netjes bij jou wordt bezorgd op het door jou gegeven adres. 

logo (2)

Natuurlijk heb ik er wel voor gekozen om elders te kijken in hoop het goedkoper te krijgen. Had het al wel niet verwacht waardoor ik alsnog heb gekozen om bij hun te bestellen. Doordat je gemakkelijk vanachter je eigen computer kan bestellen heb ik ervoor gekozen om de parasol te laten bedrukken met het logo van het bedrijf. Hun goede service in het bedrukken hiervan maakt het voor mij mogelijk om een prachtige parasol te krijgen op het terras. Ik hoef me voorlopig geen zorgen meer te maken dat de gasten in de zon komen te zitten.