panama jack sandalen

Naar Frankrijkpanama jack sandalen

Voor mijn aankomende vakantie heb ik Panama Jack sandalen gekocht. Ik ga namelijk twee weken naar Frankrijk en het weer daar is een stuk beter dan hier. Daarom is iets dragen wat helemaal dicht is niet prettig, want dan krijg ik sowieso zweetvoeten. Daarnaast vind ik het ook minder mooi staan onder een korte broek. Wel vind ik het enorm belangrijk dat deze schoenen veel steun bieden en ik er lange stukken op kan lopen. Het gebied waar wij naartoe gaan staat er om bekend dat je er goed kunt wandelen en dit wil ik dan ook zeker gaan doen. Daarvoor moet ik wel zeker weten dat ik geen last krijg van blaren of doorgezakte voeten.

Heel blij mee

Mijn Panama Jack sandalen heb ik gekocht op de webshop Van Bommel. Hier had ik al vaker dingen besteld, dus ik wist precies wat ik kon verwachten. Ze waren zoals verwacht na een dag al in huis. Ook was ik blij verrast dat zij zo onwijs lekker zaten. Hier kan ik zeker hele dagen op wandelen in de bergen. Mocht jij nu ook weten of zij iets voor jou verkopen of gewoon inspiratie opdoen, neem dan zeker een kijkje!