life coach

Ineens bedacht ik mij dat een opleiding life coach mij wel wat zou lijken. Hoe ik daar ineens bij ben gekomen? Dat weet ik zelf ook niet! In mijn huidige baan ben ik tevreden, maar dit is niet wat ik voor altijd wil. Het lijkt mij erg leuk om mijn horizon te verbreden en zo meer toe te voegen aan mijn omgeving bijvoorbeeld. De opleiding life coach kwam op mijn pad en toen ik mij daarin ging inlezen besloot ik dat dit compleet aansluit bij mijn wensen in het leven. Hoe gaaf is dat?

life coach

 

 

Veel kansen

Vaak hoor je van mensen die zijn vastgeroest in hun leven. Dat is iets dat ik zeker niet wil! Daarom heb ik mij overtuigd van de vele kansen die wij allemaal hebben. De ene start een opleiding, de ander gaat met vervroegd pensioen. Je kunt zoveel meer dan je nu denkt! Kijk daarom ook eens naar jouw opties en geef aandacht aan jouw wensen in het leven. Misschien is een opleiding life coach ook wel iets voor jou! En anders kan ik jou wellicht in de toekomst verder helpen, als begeleider. Ik ben benieuwd welke kansen jullie hebben maar nog niet hebben aangegrepen.