Het feit dat wij al een geruime tijd aan het zoeken zijn naar nieuwe zorgmeubilair voor in de verzorgingstehuis. Ik was al wel eens via het internet wezen zoeken maar nog niet eerder terecht gekomen op de website van exsta.nl. Nu dat ik ben gaan zoeken op het internet voor de laatste keer hoopte ik het te vinden. Uiteindelijk ben ik bij hun terecht gekomen op de website en genoeg meubels gevonden naar wat ik zocht. Op de website van exsta.nl heb ik genoeg goede meubels gevonden wat we konden gebruiken in het verzorgingstehuis. 

exsta_logo

Bij hun op de website kan je gemakkelijk in het assortiment bekijken. Ook het feit dat je hier direct kan bestellen heeft mij doen overhalen om hier te bestellen. De meubels die je hier kan vinden zijn van goede kwaliteit welke ook nog eens bij ons worden bezorgd. Hun snelle levering van de meubels zorgen er goed voor dat je hier een lange tijd plezier mee kan beleven. Ik weet in ieder geval zeker dat ik hier vaker terug zou komen om nieuwe meubels te bestellen. Ook de bewoners van het verzorgingstehuis genieten hier nu optimaal van!