Nu dat de zomerperiode is gekomen kan niemand meer wachten om lekker op vakantie te gaan. Maar wat nou als je nog geen vakantie hebt geboekt? Ik ben er zo eentje! Aangezien mijn werk niet zeker was wilde ik in eerste instantie ook geen vakantie boeken, vond het iets te riskant om op vakantie te gaan terwijl ik niet weet of ik er mag blijven werken. Nu dat alsnog mijn functie is omgezet heb ik ervoor gekozen om een uitgebreide vakantie te boeken. Dit jaar gaat onze reis naar Florida! Doordat ik online ben gaan zoeken naar vakantievillas Florida is het mij gelukt om terecht te komen op vakantie-florida.eu. Hier kan je namelijk prachtige woningen boeken voor een zeer aantrekkelijke prijs! 

tour

Heb er dan ook voor gekozen om direct bij hun te boeken! Aantrekkelijke prijzen maakte het voor mij mogelijk om sneller een keuze te maken. Ik wilde er wel voor zorgen dat we naar de dichtstbijzijnde pretpark konden gaan met de kinderen. Wel zo belangrijk dat we ook aan de kinderen denk toch? We vertrekken pas over 3 maanden maar ik kan nu al niet meer wachten tot het zover is.