Sinds kort hebben wij door middel van een totaal andere interieurinrichting een zeer gezellige woonkamer gekregen. Jarenlang hebben wij met onze meubels lopen schuiven om het meer een knusse woonkamer te krijgen. Ook hadden wij zelfs een andere bank gekocht, maar dat was achteraf gezien een miskoop. De bank was veel te groot in onze woonkamer, terwijl het in de winkel een juiste keuze leek. Omdat wij het op den duur niet meer wisten hoe onze woonkamer in te richten hebben wij de hulp van de medewerkers van Plus Light & Living ingeschakeld. win-a-supercar-header-audi-r8-1120x400

Een spectaculair resultaat

Nadat wij een afspraak met de medewerkers van Plus Light & Living  hadden gemaakt en verteld hadden wat de bedoeling was met onze woonkamer zijn zij aan de slag gegaan.

Annelies Havinga van Annelies Woonadvies en Constance Dolmans van Serendipity Interiors,  zijn twee enthousiaste dames met jarenlange passie en ervaring op het gebied van interieurinrichting. In samenwerking met Interieur Collectief Woerden maken zij van elke ruimte een spectaculair geheel. Wat ons in jaren niet is gelukt, lukte deze dames binnen een week. Natuurlijk hebben hun door ervaring veel inzicht in het inrichten van woningen. Ook de inrichting voor keukens, badkamers en inloopkasten kan je aan deze dames overlaten.