bmw kopen

Ik zit met een probleem. Ik heb namelijk een beetje gek gedaan de laatste tijd, en heb daarmee het een en ander aan brokken gemaakt. Nu is het allemaal niet levensbedreigend en zit ik niet zwaar in de schulden, maar ik heb wel van alle kanten te horen gekregen dat ik iets rustiger aan moet doen. Nu heeft die drang om gek te doen voornamelijk te maken met de auto waar ik in rijd, dus heb ik die maar snel weggedaan. Ik heb alleen wel een nieuwe nodig, en dan eentje waar ik me wel lekker in voel, maar die niet meteen op z’n maximum snelheid zit.

De eeuwige concurrentiestrijd tussen twee auto’s

Ik ben eigenlijk vrijwel direct gedoken in een keuze tussen twee rivalen: de Volkswagen Golf tweedehands of de Volkswagen Polo tweedehands. Nu is het zo dat als je op internet leest wat mensen ervan vinden, je snel te horen krijgt dat over het algemeen de Golf beter is. Maar goed, hij is ook een stukje duurder dus daar is niet alles mee gezegd. Dan is mijn vraag eerder, en dan wordt het misschien een beetje een principekwestie: welke geeft mij nou de beste deal, de beste prestatie voor de beste prijs?

Er zit maar één ding op

Rijden. Dat is wat ik moest doen. Ik ben naar een website gegaan waar ze beide modellen aanbieden, en ben bij een dealer langs geweest die beide exemplaren verkoopt en mij ook alles kan vertellen over het verschil tussen de twee. Nu is het zo dat ik over het algemeen niet gigantisch veel verstand heb van auto’s, dus ik heb maar mijn broertje meegevraagd, waarmee ik samen allemaal testritjes ging maken om te zien welke voor mij het beste werkt en welke nou eigenlijk mij de beste deal geeft. Dat werd uiteindelijk toch de Polo.