Donna Carolina shoes beste wat ik ooit heb gekocht

Mijn Donna Carolina shoes zijn magisch. Het is geen grap. Ik ben niet heel bijgelovig of wat dan ook en echt niet zo vatbaar voor die dingen maar echt, ik heb zo’n paar Donna Carolina schoenen en elke keer als ik ze aan heb heb ik de beste dag van mijn leven. Denk je nu wat een onzin, nee, het is dus geen onzin. Ik ga je een voorbeeld geven. Gister had ik ze aan en ik ging naar school (ik studeer in Amsterdam) voor een tentamen waar ik niet voor had geleerd. Niet alleen had ik niet geleerd, ik ben oprecht naar 1 college geweest en was van: dit is oprecht het saaiste wat ik ooit heb gehoord, ik lees het wel uit het boek. Maar natuurlijk heb ik dat uitgesteld en niet gedaan dus gister dacht ik oke, maakt niet uit, ik ga gewoon voor de herkansing. Toen dacht ik s’ochtends nog: ik doe mijn gelukspaar aan want ik had al drie keer eerder goeie dagen ermee gehad (hele leuke date, 50 euro op straat gevonden en toegang tot Berghain wat me echt nog nooit is gelukt). Dus ik dat nog bedenken, ik ben een genie, want obviously wist ik niks tijdens dat tentamen maar ik ben net door mijn docent gemaild dat ik het gehaald heb met een acht. Niemand zegt mij meer dat deze schoenen niet magisch zijn!