Mama’s vinden het te gek om newborn jongens kleding uit te zoeken. Hoe kleed je jouw kleine jongen zo stoer en zo hip mogelijk aan? Voor meisjes is de keuze in kleding vaak veel groter en gaat het aanschaffen van de kleding ook veel makkelijker! Een baby van enkele dagen oud is vaak nog zo klein dat de kleding die je koopt ook nog veel te groot zijn. Het telkens oprollen van de mouwtjes en broekspijpjes begint vervelend te worden. De kledingwinkel Hippe Mensjes biedt een breed assortiment aan, ook speciaal voor de allerkleinste baby’s. Kleding van Hippe Mensjes is ook leuk om cadeau te geven bij een kraambezoek van familie of vrienden! 

Kleding voor jongens en voor meisjes

Bij Hippe Mensjes ben je voor kleding newborn aan het juiste adres. Je vindt er de schattigste babykleertjes van bekende merken voor zowel jongens als voor meisjes. Hippe Mensjes biedt niet alleen schattige kledingstukken aan, maar ook leuke pakjes, broekjes en shirtjes die voor beide geslachten geschikt zijn! Daarnaast staat Hippe Mensjes volledig achter de nieuwe trend van het dragen van unisex kleding. Het is namelijk goed voor de ontwikkeling van de identiteit van een kind als hij of zij mag bepalen welke kleding er wordt gedragen. Hoe eerder je hier mee begint (in de babytijd), des te normaler het wordt; je kind weet later niet beter! Een goede trend om zelf als ouder ook achter te staan. In de kledingwinkel van Hippe Mensjes vind je dus genoeg unisex kleding die je kunt kiezen voor jouw kids! 

Bekende babykleding merken voor je kids

In de kledingwinkel van hippemensjes vind je een enorm ruim aanbod aan bekende merken voor jouw newborn’s. Je vind er merken zoals Beebielove, Dirkje, Zero2Three en Bampidano. Het assortiment aan kleding wordt regelmatig aangevuld met nieuwe collecties. Ook bekende merken zoals Ballin’, Vingino en Levi’s vind je in de kledingwinkel van Hippe Mensjes. Met meer dan 50 verschillende kindermerken op de site, ben je gegarandeerd van een hippe en toffe garderobe voor de kleintjes! 

Bestellen of langskomen in de winkel?

Dat je niet meer om de kleding van Hippe Mensjes heen kan, is een feit! Zie het als een soort Bijenkorf of Zalando, maar dan voor kinderen. Door het ruime aanbod aan diverse merken, vind je de perfecte kleding voor je baby’s. Daarnaast is de kleding van Hippe Mensjes ook super leuk om cadeau te doen! Wil je de kleding online bestellen, dan heb je als je het vóór 17:00 uur besteld de volgende dag al in huis! Super handig als je een dagje niet uit huis kan. Heb je juist zin om met je kids te gaan shoppen en te komen passen in de winkel? Hippe Mensjes is gevestigd met hun winkel in de stad Apeldoorn!