acquisitie training

acquisitie training

Meer winst

Hebben jullie al eens van de cursus telefonische acquisitie gehoord? Voor mijn baan heb ik die een tijdje geleden gevolgd. Toen ik mijn vrienden daarover vertelde, kwam ik erachter dat bijna niemand deze cursus kent! Dat, terwijl het wel erg nuttig is. Telefonische acquisitie is toch weer heel anders dan acquisitie face to face, bijvoorbeeld. Zo heb ik een hoop geleerd over telefonische acquisitie, tijdens de cursus telefonische acquisitie.

Ik heb ook een cursus commerciële vaardigheden gevolgd. De combinatie van de twee zorgde er echt voor dat mijn verkooptechnieken een boost kregen. Tegenwoordig haal ik veel meer sales en klanten binnen, dan voorheen. Daarom heb ik mijn baas aangeraden iedereen deze cursussen te laten doen. Door te blijven leren kun je blijven groeien en natuurlijk beter worden. Zo maak je de meeste winst!

Na elke cursus die ik volg geef ik een presentatie binnen het bedrijf, maar dat valt natuurlijk in het niet bij de informatie die gegeven wordt tijdens trainingen of cursussen. Daarom raad ik niet alleen mijn collega’s, maar ook jullie allemaal aan eens te kijken welke cursussen en trainingen jouw vaardigheden kunnen aanvullen. Iedereen vindt het toch leuk om beter te worden?